• Bine ați venit!
    Bine ați venit! Acest site vă prezintă informații despre programele de studii și despre alte activități care se desfășoară în facultatea noastră.

P.A.B. România

CONCURS PROFESIONAL 

 

Ediția I-a

Începând cu acest an, compania  S.C. P.A.B. ROMÂNIA  S.A. organizează un concurs profesional, cu scopul de a încuraja și de a susține performanțele studenților din învățământul tehnic de construcții și mecanic.

Concursul, organizat cu sprijinul Facultății de Mecanică și  Facultății de Construcții și Instalații din Iași și a ASAFCI, se adresează studenților de la Facultatea de Mecanică și  Facultatea de Construcții și Instalații din Iași specializările C.C.I.A, I.C.E și I.C .

Concursul se va desfășura ȋn data de 17 octombrie 2017, ȋn amfiteatrul IC. A1, corp Ingineria Instalațiilor, din cadrul Facultații de Construcții și Instalații. 

Pentru înscrierea la concurs, descarcă formularul de înscriere și trimite-l la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Data limită pentru ȋnscrieri este 16 oct.  2017 ora 12. 

Concursul constă în rezolvarea unui test grilă cu 30 de întrebări, care acoperă temele din bibliografia propusă de organizatori. 

Castigătorii vor fi deciși ȋn funcție de punctajul obținut la testul grilă.

La această ediție a concursului, studenții clasați pe primele șase locuri pentru  Facultatea de Construcții și Instalații și primele două locuri pentru Facultatea de Mecanică, vor fi recompensați cu o vizită la Târgul Internațional de Materiale de Construcții BATIMAT, ce se va desfășura la Paris, în perioada 6-10 noiembrie 2017 (plata tuturor cheltuielilor – transport, cazare, masă,  bilet intrare târg).

Regulamentul de desfășurare al concursului, tematica si bibliografia pot fi consultate aici