• Bine ați venit!
    Bine ați venit! Acest site vă prezintă informații despre programele de studii și despre alte activități care se desfășoară în facultatea noastră.

Concurs RM

Concurs Rezistenta materialelor -Pitesti -2018

A XXXVII-A EDIŢIE A FAZEI NAŢIONALE A CONCURSULUI PROFESIONAL STUDENŢESC DE REZISTENŢA MATERIALELOR “C.C. TEODORESCU” va fi organizată de către DEPARTAMENTELE FABRICAȚIE ȘI MANAGEMENT INDUSTRIAL (DFMI), respectiv AUTOVEHICULE ȘI TRANSPORTURI (DAT) din FACULTATEA DE MECANICĂ ȘI TEHNOLOGIE, UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI, în perioada 10 – 12 Mai 2018.

Concursul va fi organizat pe trei domenii: mecanic, nemecanic şi construcţii. Pentru fiecare domeniu, numărul de participanţi din fiecare centru universitar, este de maximum trei studenţi, însoţiţi de către un cadru didactic.

În anul 2018 întreg concursul se va desfăşura sub formă clasică: maxim patru probleme cu câte două-trei întrebări pentru fiecare problemă, din capitolele cuprinse în programele analitice de mai jos; fiecare problemă va fi notată cu câte 20 puncte, cu câte un punct din oficiu. Timpul efectiv de lucru va fi de trei ore.

Vă rugăm, ca până cel târziu la 30 martie 2018, să completaţi tabelul de mai jos şi  să-l transmiteţi la adresa de    e-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Anunt - doc